Bun venit

Posted on decembrie 16, 2012 by Adina Bortă in Uncategorized

Bine ati venit pe website-ul meu. Telul meu este de a sustine oamenii  si organizatiile in dezvoltarea lor. Fac acest lucru intr-o diversitate de moduri, combinand experienta din mediul organizational cu cunoasterea si practica cu schimbarea psihologica.

De cate ori am ocazia, prefer sa lucrez strategic: pornind de la intelegerea obiectivului clientului, fie el individ sau reprezentant al unei organizatii, de la resursele acestuia si datele contextului construiesc o strategie care poate sustine realizarea obiectivului stabilit, cu ajutorul diverselor instrumente si tehnici.

Sunt in mod particular interesata de proiecte care adauga valoare semnificativa, care sunt complexe, dificile si care aduc beneficii tuturor persoanelor implicate.  Aceasta face ca toate workshop-urile  sa fie diferite, atat in ceea ce priveste continutul, procesul, cat si formatul lor.  Programele de training pe care le ofer sunt experientiale, bazate pe studiile de caz ale participantilor, si in care invatarea deriva intr-o mare masura din experienta personala.

Daca nu stiti de unde sa incepeti, va recomand un lucru pe care l-am descoperit cu 6 ani in urma si care ma fascineaza tot mai mult pe masura ce ii inteleg potentialul de transformare in domeniul cunoasterii umane. Se numeste Thinking Pattern Profile ™ si este un test bazat pe un model stiintific si matematic al valorii si valorizarii.  Acest model nu doar imi pastreaza vie sperantele pentru o lume mai buna ci imi si arata o cale pe care putem deja porni.

Multumesc pentru vizitarea site-ului. Ma puteti contacta aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

  • Calendar

    [eventlist]
  • Arhiva

  • Categorii

  • tweets

    @adinaborta on Twitter