Consultanta si sprijin in performanta oamenilor

Munca cu organizatiile necesita un grad mare de creativitate pentru ating performanta superioara in moduri care sa raspunda si nevectatilor individuale ale membrilor organizatiei. Si acest lucru este foarte stimulativ pentru mine. Am convingerea profunda ca mintea si inima sunt facute sa lucreze impreuna si ca oamenii pot realiza lucruri exceptionale atunci cand fac un lucru la care se pricep bine, intr-un mediu acre ii inspira sa exceleze si le ofera spatiu pentru dezvoltare. Si imi masor succesele dupa cat reusesc sa sustin oamenii in a-si manifesta potentialul si a excela simtind bucurie.

Imi ofer abilitatile si cunoasterea din experienta pentru a sustine proiecte care depind de contributia oamenilor. Tinand cont de structura organizationala existenta in cele mai multe idntre companii, munca mea poate fi grupata pe urmatoarele dimensiuni:

Recrutare si selectie: sprijin pentru recruiteri, dezvoltarea abilitatilor managerilor din alte departamente de intervievare bazate pe competente/capabilitate, proiecte de recrutare

Coaching individual

Coaching de echipa, construirea si dezvoltarea echipei

Programe de dezvoltare organizationala ( training/workshop): abilitati interpersonale, abilitati manageriale, abilitati antreprenoriale, managementul schimbarii, depasirea temerii de vorbit in public, inteligenta emotionala si spirituala, managementul si dezvoltarea atitudinilor, managementul motivatiei.

Facilitare de grup: crearea de noi moduri de abordare a problemelor, initierea proceselor de schimbare generativa, optimizarea sedintelor, utilizarea mai buna a resurselor, talentelor si atuurilor existente.

Consultanta in proiecte de dezvoltare si pentru functiile de HR ale organizatiilor.

  • Calendar

    [eventlist]
  • Arhiva

  • Categorii

  • tweets

    @adinaborta on Twitter