Tipuri de rapoarte de evaluare

Exemple de rapoarte Thinking Pattern ProfileTM

Mai jos este o lista cu exemple de rapoarte care pot fi folosite pentru evaluare. Sunt mai multe rapoarte disponibile, inclusiv pentru profesionisti din coaching, sport, domeniul medical si paza si securitate. De asemenea exista posibilitatea realizarii de rapoarte customizate in acord cu seturile de competente folosite intern la nivelul unei organizatii. Pentru mai multe informatii va rugam sa o contactati pe Adina.

Executive Management Synopsis

Include un grafic, un rezumat cu 57 de competente de management, arii forte si comentarii pe ariile de dezvoltare. Vezi un exemplu de raport.

Manager Synopsis

Include un grafic, un rezumat cu 26 de competente de management, comentarii si recomandari de consiliere pe ariile de dezvoltare.

Manager Interview Guide

Este conceput pentru a servi proceselor de recrutare. Include un sumar al persoanei pe cinci dimensiuni, o lista ierarhizata a ariilor forte si a ariilor de dezvoltare relevante pentru pozitii de management, plus o serie de note de interviu.

Leadership Profile

Include un grafic, arii forte si arii de dezvoltare ordonate  pe prioritati pe firacre din urmatoarele dimensiuni: oameni, sarcini, sisteme si sine.

Leadership Screen

Include un sumar al tendintelor globale, un grafic,  arii forte si arii de dezvoltare ordonate  pe prioritati pe firacre din urmatoarele dimensiuni: oameni, sarcini, sisteme si sine.

Leaderships Screen with 9 Pathways

Include un sumar al tendintelor globale, un grafic,  arii forte si arii de dezvoltare ordonate  pe prioritati pe firacre din urmatoarele dimensiuni: oameni, sarcini, sisteme si sine. Aditional contine o lista in ordinea gradului de dezvoltare a dimensiunilor critice pentru performanta de leadership.

General Employability Screen

Include un grafic, un sumar cu 16 abilitati necesare pentru munca adiministrativa si de birou, arii forte, comentarii de dezvoltare si un ghid de interviu util in procesul de recrutare.

Employability Profile

Un raport de o pagina ce cuprinde competente de etica a muncii.

Applicant Interview Guide

Un raport de 3 pagini care evidentiaza arii forte, arii de dezvoltare si note de interviu in ordinea prioritatilor; utile evaluarii specialistilor in procesul de recrutare.

Personal Pathfinder

Acest raport de 20 pagini descrie ariile forte globale ale unei persoane si modalitatile in care aceasta le poate utiliza pentru e deveni o persoana mai buna; identifica blocajele si ce poate fi facut pentru a le reduce impactul. Totodata ofera o strategie de coaching comentarii de consiliere pentru focalizarea dezvoltarii personale.

Personal Pathways

Acest raport prezinta ariile forte globale, blocajele personale impreuna cu sugestii de navigare a ambelor categorii pentru beneficiul personal maxim.

Personal Performance Assessment

Acest raport masoara un set de 21 dimensiuni grupate in Focus, Motivatorii interni, Convingeri pozitive si limitative care pot facilita sau bloca alte abilitati si competente si astfel influenteaza performanta.

Sales Synopsis

Include un grafic, un sumar a 46 dimensiuni relevante pentru vanzare, arii forte si comentarii pentru dezvoltare.

Sales Screen

Include un grafic, un sumar a 30 dimensiuni relevante pentru vanzare, arii forte, arii de dezvoltare si un ghid de interviu util in procesele de recrutare.

Sales Interview Guide

Este conceput pentru a servi proceselor de recrutare. Include un sumar al persoanei pe cinci dimensiuni, o lista ierarhizata a ariilor forte si a ariilor de dezvoltare relevante pentru pozitii in vanzari impreuna cu un set de note de interviu.

Customer Service Synopsis

Include un grafic, un sumar a 30 dimensiuni relevante pentru servirea clientilor, arii forte si comentarii pentru dezvoltare.

Customer Service Screen

Include un grafic, un sumar a 30 dimensiuni relevante pentru servirea clientilor, arii forte, arii de dezvoltare si un ghid de interviu util in procesele de recrutare.

Customer Service Interview Guide

Este conceput pentru a servi proceselor de recrutare. Include un sumar al persoanei pe cinci dimensiuni, o lista ierarhizata a ariilor forte si a ariilor de dezvoltare relevante pentru pozitii in servicii clienti impreuna cu un set de note de interviu.

Professional Competencies (120)

Acest raport masoara 120 de abilitati grupate in 10 categorii: Leadership, Management & Supervizare, Rezolvare de probleme, Administrare, Managementul timpului, Luare de decizii, Training& dezvoltare, Coaching& consiliere, Abilitati interpersonale, Dezvoltarea si managementului contului. De asemenea ofera o lista ierarhizata a primelor 10 arii forte si o lista a primelor 5 arii de dezvoltare.

Project Management Competencies

Acest raport evalueaza competentele necesare pe 9 arii majore relevante pentru managementul proiectelor.

Professional Profile

Masoara abilitatile unei persoane grupate in 4 categorii: capacitatea de a se integra in organizatie, management personal, gandire si rezolvare de probleme, leadership.

Entrepreneur Analysis

Acest raport masoara factori esential de succes si acopera 25 de dimensiuni identificate ca arii forte, respectiv arii de dezvoltare.

Risk Tolerance Assessment

Masoara 10 abilitati si 9 atitudini si ierarhizeaza abilitatile critice.

  • Calendar

    [eventlist]
  • Arhiva

  • Categorii

  • tweets

    @adinaborta on Twitter