Un dar neobisnuit

Posted on decembrie 19, 2012 by Adina Bortă in Uncategorized

Pentru ca tocmai am deschis larg portile locului numit www.adinaborta.com, pentru ca e sfarsit de 2012 si vreme de sarbatoare doresc sa sarbatoresc prin a oferi un dar celor ce imi calca pragul virtual. Si pentru ca la radacina tututor activitatilor mele sta oglindirea, celor ce le plac povestile le daruiesc mai intai o poveste despre o oglinda fermecata. Iar celor mai pragmatici (sau poate doar mai grabiti) dar totusi dornici de cunoastere le ofer direct posibilitatea de a primi un profil personal sau profesional la un tarif special. Chiar aici si acum.

Profil personal

Daca esti interesat sa castigi cunoastere personala, daca esti la o rascruce in cariera sau ai planuri de transformare personala pentru 2013, exploreaza ideea unui dar mai putin obisnuit pe care poti sa ti-l oferi de sarbatori. Sau poate ideea unui dar pe care si tu sa il oferi mai departe. Poate esti dintre cei care sunt mereu prinsi in activitati exterioare, faci multe lucruri pentru altii si ti-ai dori sa reechilibrezi balanta indreptandu-ti atentia si pentru tine. Acum e un timp bun pentru asta. Intotdeauna am gasit ca acest timp intre ani e parca facut pentru introspectie, apreciere pentru tot ce am putut fi, clarificari si intrebari aruncate in viitor: ce am devenit, catre ce vreau sa ma indrept in noul an, ce vreau sa devin pe mai departe.

Acceseaza Thinking Pattern Profile™ pana la data de 7 ianuarie 2013 si beneficiezi de un tarif special pentru orice raport de evaluare sau profil personal, dintr-o gama larga: calea personala, stil de comunicare si invatare, competente de leadership, management, vanzari, servire clienti, management de proiect, management executiv, analiza antreprenoriala, toleranta la risc, stil de coaching, stil de vanzare etc. De asemenea poti accesa testul impreuna cu o alta persoana – partenera de munca sau viata pentru a intelege felul in care stilul personal si focusul in comunicare influenteaza dinamica relationarii cu acea persoana.

Gasesti mai multe tipuri si exemple de rapoarte aici. Testul este facil de parcurs: online, dureaza cca 15 minute, raportul este livrat in aceeasi zi iar debriefing-ul poate fi realizat telefonic. Vei fi placut surprins de informatia extrasa, de acuratetea si calitatea acesteia. Ceea ce vei primi va fi o experienta unica si profunda de autocunoastere, nicidecum un alt chestionar psihologic.

Tariful pentru un raport in aceasta perioada se situeaza intre 95 Euro si 240 Euro si el include raportul scris impreuna cu o sesiune de debriefing de cca o ora. Pentru a obtine detalii (inclusiv ID-ul pentru administrare) te rog sa folosesti una dintre variantele de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

  • Calendar

    [eventlist]
  • Arhiva

  • Categorii

  • tweets

    @adinaborta on Twitter