Coaching

Coaching-ul ca metoda de interventie personalizata poate fi folosit atat pentru rezolvarea de probleme specifice cat si ca sprijin in atingerea unor obiective. Indiferent daca obiectivele sunt de business, organizationale, profesionale, personale sau sistemice – cum ar fi echilibru intre arii diferite ale vietii sau clarificarea propriilor valori – coaching-ul este o metoda care te poate ajuta sa iti atingi obiectivele intr-o maniera mai focalizata si mai rapid. Stilul de coaching al Adinei este format in metoda de coaching focalizat pe solutii si completat cu tehnici provenind din alte metode: hipnoza ericksoniana, NLP, investigatia apreciativa.

Experienta de coaching a Adinei cuprinde: executive coaching, coaching de cariera, coaching pentru antreprenoriat, coaching managerial, life coaching.

Nou: Sesiuni de pregatire pentru assessment centre

Priveste-te printr-un set diferit de lentile! Cand ai parte de experienta unui centru de evaluare poti afla cum ai fi perceput de un potential angajator, evaluator sau recrutor. Si astfel iti poti extinde intelegerea propriilor competente si capacitati, iti poti dezvolta abilitatile si imbunatati performanta si poti deveni mai sigur pe tine; toate acestea avand impact asupra performantei tale in context de evaluare si in cariera ta.

Continut

 • Structura unui assessment centre (centru de evaluare); tehnici, descrieri si detalii pentru fiecare tip de tehnica si exercitiu.
 • Strategii de succes in participarea la assessment centre; ghid pas cu pas. Ce ii impresioneaza pe evaluatori si ce anume conteza semnificativ intr-un assessment centre.
 • Recomandari pentru o performanta optima in centrul de evaluare. Cum sa gestionezi starea de nervozitate si emotiile la un assessment center?
 • Simulari de exercitii de assessement center: teste de abilitati, teste de personalitate,  jocuri de rol, studii de caz, exercitii de prezentare, exercitii in-tray. Feedback si recomandari specifice pentru fiecare metoda de evaluare din cadrul unui assessment centre
 • Checklist cu comportamente pozitive si negative pentru diverse competente evaluate intr-un assessment centre
 • Simulare de interviu bazat pe competente

Nota: fiecare componenta poate fi abordata intr-o sesiune individuala sau pot fi cumulate mai multe componente intr-un pachet individual sau de grup (la inscrierea de grupuri tariful per persoana este mai mic).

Aditional poti beneficia de sesiuni de coaching pentru pregatirea specifica a unor aspecte relevante personal (abilitati interpersonale, gestionarea stresului si a emotiilor, abilitati de organizare, concentrare in conditii de stres, managementul conflictelor, abilitati de influentare, abilitati de prezentare, etc).

Pentru inscriere si/sau detalii program te rog sa scrii aici.

 • Calendar

  [eventlist]
 • Arhiva

 • Categorii

 • tweets

  @adinaborta on Twitter