Evaluare

Noi toti evaluam. Toti facem judecati de valoare. Cum ne putem creste siguranta ca facem acest lucru in mod adecvat si cu impactul dorit?

Ce instrumente folosim pentru a evalua sistematic dimensiunile cele mai relevante ale unui anume rol intr-un context dat?

Evaluarea in organizatii este un proces menit sa sprijine luarea de decizii si designul unor actiuni de dezvoltare organizationala: recrutare, promovare, managementul talentului, planificarea dezvoltarii si a succesiunii, reorganizare in urma fuziunilor organizationale.

Instrumente folosite:
Thinking Pattern Profile™ – mai multe informatii aici
Centre de evaluare
Instrumentele de evaluare mentionate mai sus permit masurarea acurata a: capacitatilor, abilitatilor, competentelor, motivatiei, atitudinilor si potentialului individual, organizate in seturi relevante pentru mediul organizational. Thinking Pattern Profile™ este un instrument de assessment care isi are sursele in tiparele structurale de gandire si judecata ale unei persoane in timp ce centrele de evaluare permit evaluare pe baza observarii comportamentale corelate cu instrumente psihometrice.

Pentru a obtine mai multe informatii despre posibilitatile de utilizare separata sau combinata a celor doua tipuri de evaluare va rog sa folositi una din modalitatile de contact.

  • Calendar

    [eventlist]
  • Arhiva

  • Categorii

  • tweets

    @adinaborta on Twitter