Hipnoterapie si transformare personala

Cabinetul de psihoterapie este spatiul in care in ultimul secol a fost abordata schimbarea psihologica pentru probleme dintre cele mai variate : fobii si atacuri de panica, stresul si consecintele lui (inclusiv bolile psihosomatice), problemele de relatie, doliu. Tot aici erau adresate si temele legate de evolutia personala, de incercarile diverselor etape de viata. Odata cu modernizarea si sub aspectul tehnologiilor de psihologie aplicata a crescut numarul si diversitatea serviciilor de natura psihologica: grupuri de suport, NLP, midfulness, coaching, etc.

Exista diferente in privinta problemelor cu care oamenii se confrunta de la o perioada la alta si de la o cultura la alta, dupa cum exista si schimbari in privinta metodelor de interventie psihoterapeutica.

Hipnoza clinica este inclusa in gama mijloacelor eficace de psihoterapie si este evidentiata ca fiind printre metodele cu cel mai mare impact in probleme precum: renuntarea la fumat,  stres, frici si fobii, probleme ale vorbirii in public, afectiuni dermatologice, probleme ale stilului alimentar si controlul greutatii, depresie, etc.

Programe:

1004578_621115551234646_559736886_n

Under Pressure: Traieste fara epuizare este un program cu 6 module de cate 3 ore ce ofera participantilor posibilitatea de a dobandi tehnici de gestionare eficace a presiunii, stresului, supraincarcarii si prevenirea sindromului de epuizare (burnout). Prima sesiune este una de prezentare si evaluare a predispozitiei/ riscului de burnout si va poate ajuta sa decideti daca programul vi se potriveste. Urmatoarele sesiuni contin exercitii practice, tehnici si aplicatii.

Sesiunea 1: Definirea si descrierea sindromului de burnout. Care sunt semnele si manifestarile. Autoevaluarea riscului de burnout.

Sesiunea 2: Identificarea factorilor individuali si din mediu ce predispun la epuizare. Puncte de presiune. Strategii individuale de a pune presiune pe propria persoana. Strategii de coping ineficiente. Consecinte. Prevenirea stresului excesiv.

Sesiunea 3: Ce ne hraneste si ce ne secatuieste viata. Strategii de gestionare a stresului si a presiunii prelungite. Identificarea resurselor personale de echilibrare.

Sesiunile 4-6: Strategii de prevenire a epuizarii; tehnici, exercitii, comunicarea minte-corp pentru deprinderea relaxarii. Un alt viitor posibil.

Sesiunile vor avea loc intre orele 18 – 21 in serile de miercuri incepand cu data de 18.09.2013.
Vino sa deprindem arta delicata a ingrijirii de sine!
Pentru inscriere va rugam sa scrieti aici

Contact: aici

  • Calendar

    [eventlist]
  • Arhiva

  • Categorii

  • tweets

    @adinaborta on Twitter